Bloggintresserade

fredag 1 augusti 2008

Vid Täppetstranden i Åhus








Idag har det varit varmt. Vaknade ganska sent kankske vid åtta av att Eva-Katrine kom hem från affären. Hon hade handlat bullar och nu ville hon till stranden innan hennes jobb skulle börja. Mats fixa frukost E-K fikakorg och jag gick en runda med Lucky.


På stranden strålade vi ihop med Camilla, Erik och Hanna. Solen värmde, himlen lyste klarblå, vågorna brusade och vi kom hem hade vi haft en toppendag.




Ja ni ser, ljummet vatten, absolut uppfriskande att ha varit i en vända.



Full aktivitet, att skapa och gräva är toppen. Man riktigt ser hur Mats njuter av att ha barn att leka med.




Anna-Karin av att vara mitt i leken...och barn och vuxna i närheten bara av att titta på, kanske på något sätt få utlopp för sin egen fantasi genom att studera andra. Till slut ändrade leken karaktär i stället för en sandhög en sandgrop. Rätt som det var på en halvmeter djup fann Johnny en fräck bil... hur länge hade den legat där?... efter ännu en stund och ytterligare en dm fann de en turttles figur ännu i nyskick men på baksidan kunde man läsa årtalet 1988... spekulationerna gick vilda och entusiasmen var i topp. När skulle vi hitta den stora skatten? Hanna hoppades på någon form av prinsessa...


Mångas semesterfinal kunde knappast ha blivit bättre, en dag att lägga på minnet när vintern och kylan kommer.


Anna iklädd ännu en huvudbonad:



Ytterligare en kväll i trädgårdens och umgängets tecken. Mitt favoritspel "Alfapet" Anna-Karin vann kvällens turnering. Behaglig kvällstemperatur trots fukten som börjar krypa in samt verkningar av solen som dröjer kvar under skinnet.

Ann, svårt att läsa dagens mail, min Anna-Karin säger att det kan bero på programmet du har skrivit i ? Cementen Ann får ligga i träda tills Mats tillbaka i Finja nästa vecka. Lovar berätta mera när jag har nårra nyheter. Låter gott med kyckling på sätt och vis hade vi det också men i Taimat. Mats sa vi skiter i det där med att klaga mat i dag... musen till dtorn pajat...mindre katastrof...akut fixa en ny.

Vad gäller Såpnejlikor. Vackra! Väldoftande! Sprider sig! I Åhus torr mark, här trivs de ypperligt. Jag tolkar det som att ni har sank mark där du tänkte plantera dem, tolkar jag dig rätt?

Inga kommentarer: