Bloggintresserade

söndag 24 augusti 2008

LEVA & BO nr.34




Har inte riktigt hunnit med bilagan den här veckan men har börjat så smått att gå igenom den. Veckans tema är Kök som du ser här bredvid.

Ann; "missade bilagan igår.... skall leta idag om kvar nånstans... snyft... SNYFT! Jag fick inte tag i bilagan igår! Inte heller Aftonbladets... lider. Kök som är vårt nästa projekt, hade gärna bläddrat i den och avstått från
nästa veckas spa :-)


På sidan 33 Kenwoods fräsiga brödrost men 1485 kronor frapp.se




Hade ni också en sådan där brödrost hemma där man fällde ut som ett lock på båda sidor och sedan klämde fast brödskivorna?
Från början brukade farmor steka brödskivorna på stekjärnet, men det var innan vi hade en riktig brödrost. Väldigt gott och det påminner mig om att vi heller inte har haft fattiga riddare på länge.



Ja så var det det här med kök kanske jag hittar något intressant framöver.


Vad sägs om söta citronscones och plommonmarmelad med ingefära sidan 52-53.
Det tänker i alla fall jag prova en dag!



Scones är gott då Mats och jag var i Rom för rätt så precis ett par år sedan besökte vi ett känt engelskt Tehus bredvid Spanska trappan. Det är ett känt och populärt ställe som 2 engelska fröknar en gång startade. Det var som att stiga in i 18oo-talet och sconesen var ljuvligt goda. De serverades med sylt och grädde men när notan kom så undrade vi varför vi inte kollat priserna i förväg. En liten scones med tillbehör och te kostade över 150 kronor! Alltså det dubbla eftersom vi var 2.







På sidan 56-57 ett härligt rum i trädgården...













Och i samma trädgård en spavrå i Leva &Bo på sidan 58-59

Kolla det häftiga badkaret i Zink!!!




På tal om finurliga ordvändningar Kerstins stamgäster på samma uppslag








Glasprydnader i armeringsmatta påminner mig om när vi cyklade på Ven.


Ska leta upp bilder inte på glasprydnader men på andra tips hur man kan anväda sin kreativitet i trädgården med armeringsmatta som stomme.




Nästa veckas nummer Spabadtema...bäst att vi ser till att få tag på tidningen då!

Inga kommentarer: