Bloggintresserade

onsdag 13 augusti 2008

Barnens by

Ny dag, tufft att stiga upp från morgonbadet, men ändå något av en mjukstart. Inget annat att göra än att stålsätta sig, för visst ska jag fixa dagens utfärd med jobbet... tillbaka i Kristianstad 16.30. Det är ju inte jobb i vanlig mening.

Har ett ärende ut till frysboxen i garaget och ser hur solen kämpar för att leta sig fram bakom skira moln och drar mig till minnes att det brukar vara fint väder när personalens årliga utfärd går av stapeln.

Åker med Mats till Kristianstad på morgonen han ska till sjukhuset med sitt finger så det passar bra att jag åker med honom.

Eva-Katrine och Karl-Mikael båda hemma idag så Lucky inte ensam. Skönt!

Önskar er alla en fin dag! Fortsättning följer men när?

Ann: Blandad pott idag, blå himmel med vita sjok som far förbi i olika hastigheter på olika höjd, 16C idag. Känns så ovant att ha jacka på, har en rätt tunn men ändå... inga strumpor dock för jag vill ha mer sommarkänsla :-D Barfota-jack-kram-på dig!

En härlig dag har det varit i Hästveda på Barnensby kollo, med strålande solsken...men lång! Samarbets-lära-känna-varandra aktiviteter promenader, Walkitalkie, halverad karta. Kanottävling i lagen men även tid för lite björnbärsplock-och-stoppa-i-munnen i snåren. Årets första kantarell har vi sett. Så fin den var. Kanske blir det en del svamp i markerna det här året. Framöver kan jag fresta med fler äpplekakor på bloggen när Maggan, Louise och Eva kommer med sina bidrag bl.a en att vänta under mandeltäcke.

Ann: Äppelpäppel ja, så mor din har också tittat på kärnhus :-) fniss, rolig tankebild, människor här och var i äppelskördartider står framåtlutade med kniv i handen och glanar på snittade kärnhus :-)

Tillbaka i Åhus. Eva-Katrine har varit så flitig idag. Hon hade hunnit göra en paj bl.a. med brockoli, en potatisgratäng bakat bullar med vallmofrö, gjort en lasagne till kvällsmat och tvättat... Härligt att komma hem till!

Per-Olof ringde för en stund sedan, han och Milla var på väg hem från Turkietresan (2v) nu i Hässleholm, står nog strax i dörren. Mats och jag har hunnit en runda med Lucky efter han ringde. Killen trött men hade följt Eva-Katrine som en skugga idag.





Har tagit del av det du skrivit om osäkerhet med jobb Ann. Skickar mail till dig inte idag men... du får försöka glädjas över golvet som blev underbart fint även jag förstår att det inte är samma sak!

Inga kommentarer: